Verreikerverhuur

Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Verreikerverhuur

Verreikerverhuur in regio Groesbeek

Op het gebied van verreikerverhuur zijn wij uw partner nabij Groesbeek op de juiste hoogte. Wij werken met roterende verreikers met diverse hulpstukken. Onze verreikers zijn tevens voorzien van overdrukcabines.

De brede inzetbaarheid van een verreiker van dé verreikerverhuur in Groesbeek

Een verreiker is breed inzetbaar. Zowel in de bouw- als industriële sector, alsook in de groensector. Onze kontakten liggen vooral in de zakelijke markt, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht.

De werkzaamheden die u kunt uitvoeren met onze verreikers

Er zijn verschillende werkzaamheden die u dankzij onze verreikerverhuur in Groesbeek eenvoudig kunt uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan diverse hijswerkzaamheden op de bouwplaats, zoals gevel- en dakwerkzaamheden en montage- en demontagewerkzaamheden. Ook zijn onze verreikers in te zetten voor het snoeien en rooien van bomen. Door de diverse opties in hulpstukken, ruime inzetbaarheid en de radiografische bestuurbaarheid is bij vele werkzaamheden ook een aanduidend tijds- en daardoor kostenbesparend aspect aanwezig.

Denk ook aan uw veiligheid

In de bouw wordt zwaar werk verricht. Door zware materialen op een verkeerde manier te tillen, bestaat de kans op ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. De huidige Arbo-wetgeving stelt paal en perk aan deze overbelasting. Hiermee wordt u als organisatie gevraagd om te zorgen voor een efficiënte en budgetverantwoorde manier van horizontaal en verticaal transport. Met ons verreikerverhuur nabij Groesbeek kunt u uw werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren.

Terugdringen van (handmatig) transport.

Het inzetten van een verreiker ter vervanging van materiaal transport door personen levert een belangrijke reductie van de lichamelijke belasting op. In combinatie met de juiste hulpmiddelen kan ook het horizontale transport in het gebouw worden beperkt, door het materiaal direct aan de juiste zijde van het gebouw op de betreffende verdieping aan te leveren. Een verreiker is al snel concurrerend ten opzichte van handtransport. Het vervoeren van verschillende bouwmaterialen kan door ons verreikerverhuur in de omgeving van Groesbeek efficiënt worden uitbesteedt. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 024-6759806 of stuur een e-mail naar info@bakkergroesbeek.nl.

Neem contact op