Verreikerverhuur

Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Verreikerverhuur

Op het gebied van verreiker verhuur zijn wij uw partner op de juiste hoogte. Wij werken met roterende verreikers met diverse hulpstukken. Onze verreikers zijn tevens voorzien van overdrukcabines.

Inzetbaarheid Verreiker

Een verreiker is breed inzetbaar. Zowel in de bouw- als industriële sector, alsook in de groensector. Onze kontakten liggen vooral in de zakelijke markt, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht.

Werkzaamheden

Denk bijvoorbeeld aan diverse hijswerkzaamheden op de bouwplaats. Gevel- en dakwerkzaamheden. Montage- en demontagewerkzaamheden. Het snoeien en rooien van bomen.

Door de diverse opties in hulpstukken, ruime inzetbaarheid en de radiografische bestuurbaarheid is bij vele werkzaamheden ook een aanduidend tijds- en daardoor kostenbesparend aspect aanwezig.

Veiligheid

In de bouw wordt zwaar werk verricht. Door zware materialen op een verkeerde manier te tillen, bestaat de kans op ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. De huidige Arbo wetgeving stelt paal en perk aan deze overbelasting. Hiermee wordt u als organisatie gevraagd om te zorgen voor een efficiënte en budget verantwoorde manier van horizontaal en verticaal transport.

Terugdringen van (handmatig) transport. Het inzetten van een verreiker ter vervanging van materiaal transport door personen levert een belangrijke reductie van de lichamelijke belasting op. In combinatie met de juiste hulpmiddelen kan ook het horizontale transport in het gebouw worden beperkt, door het materiaal direct aan de juiste zijde van het gebouw op de betreffende verdieping aan te leveren. Een verreiker is al snel concurrerend ten opzichte van handtransport. Opperen van afbouwmaterialen kan op deze wijze efficiënt worden uitbesteedt.

Neem contact op