Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Boom rooien Nijmegen

Boom rooien Nijmegen

Zit een boom uw project in de weg en wilt u deze snoeien en/of rooien in Nijmegen? Schakel de dienst ’Groen Onderhoud’ in van Bakker Groesbeek v.o.f. In de loop der jaren hebben wij al veel bomen gesnoeid en gerooid en kunnen wij zeggen dat wij hierin gespecialiseerd zijn. Dankzij de verreiker komen wij op plekken waar een ander bedrijf niet kan komen. Waar in Nijmegen staat de boom die u wilt rooien en/of snoeien?

Op de traditionele manier een boom rooien en snoeien in Nijmegen

Kiest u voor de traditionele manier van rooien en snoeien of gaat u voor onze efficiënte manier? Wij vertellen er graag meer over. Met de velkop GMT35 en een verreiker hebben wij een snelle, productieve, maar bovenal veilige oplossing ontwikkeld voor het rooien en snoeien van de boom in kwestie. De verreiker maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare locaties te komen. Denkt u hierbij aan taluds en locaties waarvoor over muren en hekken geklommen moet worden. Echter is deze nieuwe oplossing niet geschikt voor alle aanvragen. Graag kijken we samen met u naar de locatie, bereikbaarheid, hoogte/doorsnee van de boom en de tijdsplanning. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel bomen er gesnoeid of gerooid moeten worden.

Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden

Zou u graag wat meer willen weten over onze efficiënte en productieve manier voor het snoeien en rooien van bomen in regio Nijmegen? Bent u benieuwd naar wat wij precies voor uw situatie kunnen betekenen? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-6759806. Samen bespreken we dan wat de specifieke mogelijkheden voor uw situatie zijn.

Neem contact op