Transport

Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Transport

TRANSPORT NATIONAAL – INTERNATIONAAL

Ons wagenpark heeft de beschikking over trekkers met euro 6 norm. Met track en trace uitgerust. Wij rijden nationaal en internationaal transport. Daarbij richten wij ons hoofdzakelijk op Benelux en Duitsland.

Wilt u hierover graag meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact op met onze planning : 024-6759806 / e-mail: planning@bakkergroesbeek.nl

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST.

Wij kunnen diverse transporten voor u verzorgen. Onze tak transport is in de afgelopen jaren uitgegroeid van enkel het transport van onze eigen verreikers naar vele verschillende mogelijkheden.

DIEPLADERTRANSPORT – EXCEPTIONEEL TRANSPORT

Uiteraard hebben wij dus de mogelijkheid voor diepladertransport. Wij rijden met semi-diepladers, mogelijkheid tot uitschuiven, met oprijplanken. Wij zijn in bezit van de gewenste ontheffingen voor exceptioneel lengte- en breedtetransport. Inzet voor machinetransport, prefab dakkapellen, bouwmaterialen, machine-onderdelen enz.

TAUTLINER – KOOIAAP

Wij verzorgen diverse transporten met tautliners. Van standaard pallets tot goederen met afwijkende maten. Deze kunnen optioneel geladen en gelost worden met onze meenemheftruck.

Bij dit type transport kan men denken aan o.a. bouwmaterialen; tuinhout/-artikelen/-huisjes; zonnepalen; lengte-/breedte afwijkende maten, enz.

KOELTRANSPORT

Wij verzorgen diverse transporten met onze koeltrailers. Van ambient-, koel- tot vriestransport. Onze trailers zijn uitgerust met laadklep en temperatuurregistratie. Wij transporteren o.a. bloemen/planten; groente en fruit; algemene palletgoederen; sappen, enz.

CHARTER

Ook kunt u ons vragen voor diverse charter-/pendelwerkzaamheden. Ook eventueel met uw eigen trailer of koppelen van A naar B.

AUTOLAADKRAAN

Ook beschikken wij over een vrachtwagen met 50t/m autolaadkraan. Deze wordt vooral ingezet in combinatie met dieplader-/exceptioneel transport. Hierbij kan de vracht op locatie geladen worden en aansluitend op locatie gelost en indien gewenst direkt geplaatst worden.

Open de hijstabel als pdf bestand

Neem contact op