Groen Onderhoud

Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Groen Onderhoud

Rooien met de verreiker

Door onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met de juiste partijen, kunnen wij u op een juiste manier van dienst zijn in het adviseren en uitvoeren van het rooien en snoeien van uw bomen. Uiteraard kan ook het vrijgekomen hout op de door u gewenste manier afgevoerd/verwerkt worden.

Uitvoering

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden kan ervoor gekozen worden om dit op de traditionele manier te doen of met onze velkop GMT35. De keuze hiervoor is afhankelijk van verschillende factoren, zoals; locatie, bereikbaarheid, hoogte/doorsnee van de boom, aantallen, tijdsplanning.

Op de traditionele manier kunnen de werkzaamheden door een zager vanuit de werkbak aan onze verreiker worden uitgevoerd. Dit is een arbeidsintensieve werkwijze, maar soms de beste oplossing.

Effectief

Wij hebben als eerste in Nederland de velkop GMT35 gecombineerd aan de verreiker. Hierbij kan men bomen snoeien/vellen, verzamelen en transporten in één werkgang. Deze manier is productief, snel, efficiënt en bovenal veilig. U bespaart arbeidskrachten en verhoogd de veiligheid van uw mensen. Ook voor moeilijk bereikbare locaties is dit een goede oplossing. Denk hierbij aan taluds, achter hekwerk, over muren.

Neem contact op