Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Transport Wijchen

Transport Wijchen

Wilt u binnenkort goederen en/of machines transporteren van en naar Wijchen? Schakel dan de deskundigheid van Bakker Groesbeek v.o.f. in. Op aanvraag kunnen wij verschillende soorten transport voor u regelen. Denkt u hierbij aan diepladertransport van bijvoorbeeld bouwmachines en materialen, maar ook aan charterwerkzaamheden zoals goederentransport en bloementransport. Wat wilt u laten transporteren van of naar Wijchen?

Een groot transport wagenpark in de omgeving van Wijchen

Dankzij ons wagenpark hebben wij de beschikking over trekkers tot euro 6 norm. Met onze trekkers rijden we door heel Nederland voor allerlei ondernemingen. Wist u dat u bij ons ook een verreiker kunt huren? Met behulp van een verreiker dringt u handmatig transport terug om lichamelijke belasting te verminderen. Wij beschikken over roterende verreikers met de nodige hulpstukken. Door de diverse opties, ruime inzetbaarheid en de radiografische bestuurbaarheid, is een verreiker niet alleen een uitkomst om de productiviteit te verhogen, maar is er ook een kostenbesparend aspect aanwezig.

Veel meer dan een transportbedrijf in de omgeving van Wijchen

Zoals u al merkt, kunnen wij veel meer voor u regelen dan alleen het transport van en naar Wijchen. Maar naast verreiker verhuur zijn wij ook in te schakelen voor groen onderhoud. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor meerdere diensten. Heeft u vragen? Of ontvangt u graag meer informatie? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 024-6759806.

Neem contact op