Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Dieplader transport

Dieplader transport

Voor welke ondeelbare voorwerpen bent u op zoek naar dieplader transport in de regio Nijmegen? Een dieplader is zeer geschikt voor zware en hoge ladingen en biedt extra laadvermogen. Wilt u zeecontainers, machines of ingewikkelde constructies transporteren door middel van een dieplader? U bent bij Bakker Groesbeek v.o.f. aan het juiste adres. Al jarenlang transporteren wij allerlei goederen en voorwerpen door heel Nederland. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Dieplader transport in regio Nijmegen voor iedere type vracht

Wat wilt u vervoeren? Heeft u een zware of omvangrijke vracht? Wij bieden een grote variëteit aan transportmogelijkheden. Door ons in te schakelen voor dieplader transport in de omgeving van Nijmegen weet u zeker dat het transport zorgvuldig gebeurt. En waar naartoe wilt u het transport laten uitvoeren? Wij rijden nationaal en internationaal transport, waar wij ons hoofzakelijk richten op de Benelux en Duitsland.

Een professioneel transportbedrijf voor dieplader transport en meer

Naast dieplader transport in de omgeving van Nijmegen kunt u bij ons ook terecht voor charterwerkzaamheden zoals bloementransport en mesttransport. Wij beschikken over ons eigen wagenpark met trekkers tot euro 6 norm. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze transportdienst vragen wij u om contact met ons op te nemen. Naast onze transportdienst laten we u ook graag kennis maken met onze andere diensten, zoals:

  • Verreiker verhuur: roterende verreikers met diverse hulpstukken om handmatig materiaaltransport terug te dringen
  • Groen onderhoud: bomen laten snoeien, vellen, rooien en transporteren door middel van de velkop GMT35 of de traditionele manier

Schakel onze hulp in

Voor welke dienst wilt u ons inschakelen? Heeft u vragen? Of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld dieplader transport? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 024-6759806 en staan klaar om u te helpen!

Neem contact op