Asbestsanering

Flexibiliteit

b

Oplossingsgericht

Service

Home » Asbestsanering

Asbest is een natuurlijk mineraal wat ideaal kon worden toegepast als “wapening” in cement (golfplaten e.d.) en goed bestand is tegen hoge temperaturen (isolatie e.d.) deze specifieke eigenschappen hebben ertoe geleid dat asbest op grote schaal is toegepast. Echter asbest is zo “goed” dat de vezels bij inademing niet verteren of verwijderd worden door ons natuurlijk reinigingssysteem. Dat kan leiden tot grote schade aan de gezondheid.

Veiligheid

Bij het saneren van asbest staat veiligheid voor mens en omgeving voorop. Wanneer asbest wordt aangetroffen kan er namelijk sprake zijn van gevaar voor de gezondheid. Saneringswerkzaamheden moeten zorgvuldig en door bevoegde personen worden uitgevoerd. Plekken waar asbest wordt gevonden zijn vaak lastig te bereiken.

Een ideale oplossing voor het veilig en effectief verwijderen van asbest is hierbij de roterende verreiker uitgerust met open werk kooi. Een roterende verreiker, uitgevoerd als hoogwerker, biedt u de mogelijkheid en flexibiliteit op elke locatie werkzaamheden uit te voeren. De toegevoegde zwenkbare open werk kooi maakt deze optie zeer geschikt voor gebruik bij het saneren van asbest

  • Roterende verreiker uitgerust met overdruk cabine
  • Aanwezigheid van valbeveiliging en harnasgordel
  • 220/380 volt aansluiting op de giek.

Wij zorgen ervoor dat U op een gemakkelijke manier kunt saneren.

Neem contact op