Bel voor advies naar: Bel voor advies naar:
024 6759806 024 6759806

 

VERREIKERVERHUUR

Op het gebied van verreiker verhuur zijn wij uw partner op de juiste hoogte. Wij werken met roterende verreikers met diverse hulpstukken.

 

In de bouw wordt zwaar werk verricht. Door zware materialen op een verkeerde manier te tillen, bestaat de kans op ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. De nieuwe Arbo wetgeving stelt paal en perk aan deze overbelasting. Hiermee wordt u als organisatie gevraagd om te zorgen voor een efficiƫnte en budget verantwoorde manier van horizontaal en verticaal transport.

 

Terugdringen van (handmatig) transport. Het inzetten van een verreiker ter vervanging van materiaal transport door personen levert een belangrijke reductie van de lichamelijke belasting op. In combinatie met de juiste hulpmiddelen kan ook het horizontale transport in het gebouw worden beperkt, door het materiaal direct aan de juiste zijde van het gebouw op de betreffende verdieping aan te leveren. Een verreiker is al snel concurrerend ten opzichte van handtransport. Opperen van afbouwmaterialen kan op deze wijze efficiƫnt worden uitbesteedt.

 

Door de diverse opties in hulpstukken, ruime inzetbaarheid en de radiografische bestuurbaarheid is bij vele werkzaamheden ook een aanduidend tijds- en daardoor kostenbesparend aspect aanwezig.