Bel voor advies naar: Bel voor advies naar:
024 6759806 024 6759806

 

GROEN ONDERHOUD

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u op een juiste manier van dienst zijn in het adviseren en uitvoeren van het rooien en snoeien van uw bomen. Uiteraard kan ook het vrijgekomen hout op de door u gewenste manier afgevoerd/verwerkt worden.

 

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden kan ervoor gekozen worden om dit op de traditionele manier te doen of met onze velkop GMT35. De keuze hiervoor is afhankelijk van verschillende factoren, zoals; locatie, bereikbaarheid, hoogte/doorsnee van de boom, aantallen, tijdsplanning.

 

Op de traditionele manier kunnen de werkzaamheden door een zager vanuit de werkbak worden uitgevoerd. Dit is een arbeidsintensieve werkwijze, maar soms de beste oplossing.

 

Vorig jaar als eerste in Nederland, hebben wij de velkop gecombineerd aan de verreiker. Hierbij kan men bomen snoeien/vellen, verzamelen en transporten in één werkgang. Deze manier is productief, snel, efficiënt en bovenal veilig. U bespaart arbeidskrachten en verhoogd de veiligheid van uw mensen. Ook voor moeilijk bereikbare locaties is dit een goede oplossing. Denk hierbij aan taluds, achter hekwerk, over muren. Klik hier voor onze folder van de Velkop GMT35.